ZZibkk

ZibraWireless tilbyder trådløse løsninger til mange forskellige behov:


L

K

Managed WiFi

ZibraWireless tilbyder tre typer af produkter indenfor Managed WiFi - Turist WiFi og Smart City løsninger, som eksempelvis bruges på bytorve, Venue WiFi til sportsarenaer eller musiksteder, og Enterprise WiFi som appelerer til virksomheder med et behov for velfungerende WiFi i f.eks kontorbygninger.Turist WiFi og Smart City løsninger

Hvis du ønsker trådløse løsninger i din kommune for at fremme turismen eller glæde dine borgere, så er ZibraWireless den rette samarbejdspartner.

Et stigende antal kommuner og andre enheder ønsker at stille WiFi til rådighed for turister og borgere på offentlige steder, men også bruge de muligheder WiFi tilbyder, til forskellige Smart City initiativer.

ZibraWireless tilbyde faste installationer i stor skala, der er i stand til at håndtere store mængder data, ved hjælp af high-end teknologi og imødekomme disse behov.
Læs vores produktblad om Turist WiFi og Smart City løsninger

h

k

Venue WiFi

Giv dine gæster en god trådløs oplevelse hver gang de besøger dit venue - det betaler sig.

Det stigende brug af smartphones og andre devices til koncerter, i forlystelsesparker eller til sportsarrangementer, lægger pres på de venues som huser disse arrangementer da det store antal gæsterne ofte sætter pres på LTE-netværket.

Et WiFi-setup fra ZibraWireless er indstillet til at håndtere den store mængde gæster, og giver dem derfor en bedre oplevelse, samt at det muliggøre implementering af smarte betalingsmetoder eller billetsystemer, som kan forenkle tunge opgaver.


Enterprise WiFi

Få hurtigt trådløst internet på kontoret, og slip for bekymringer og besvær.

En Managed WiFi-løsning er for virksomheder der ønsker at outsource drift og vedligeholdelse af deres trådløse internet i f.eks en kontorbygning eller et campusområde.

Den hostede løsning fra ZibraWireless er en Cloud-baseret løsning, hvilket betyder, at det kontrollerende udstyr er placeret i ZibraWireless' datacenter, hvilket indebærer sikkerdrift og mindre bekymring for kunden.
Læs vores produktblad om Enterprise WiFi


K

K


K

K

K

Trådløst BredbåndTrådløst Bredbånd

Få hurtigt internet der hvor fiberen ikke når ud.

ZibraWireless leverer trådløse løsninger til kunder som befinder sig i landdistrikterne og som ikke har adgang til fiber løsninger, men som har behov for en hurtig og stabil forbindelse. 

ZibraWireless tilbyder løsninger der transmitterer internetforbindelser over lange afstande trådløst vha. udstyr monteret i fx master og på gavlen af et hus, og kan klare afstand op til 50 km, med op til 1 Gbit/s hastigheder.

ZibraWireless driver og støtter de trådløse løsninger efter installation, hvilket sikrer en jævn og problemfri forbindelse til slutbrugeren, som får en dedikeret partner der garanterer et vellykket partnerskab.K

Læs vores produktblad om Trådløst Bredbånd

k

k

K


KK

K

K

Event WiFi

ZibraWireless leverer løsninger til to forskellige typer events - Indendørs og Udendørs events.Indendørs Events

Trådløst internet er en nødvendighed til professionelle konferencer.

Konferencer og udstillinger kræver alle hurtigt internet, hvilket hoteller og konferencecentre typisk ikke kan tilbyde. ZibraWireless tilbyder WiFi opsætninger med høj kapacitet, der hjælper til at imødekomme den voksende efterspørgsel for hurtigt internet, til konferencer og udstillinger over hele verden.

En standard trådløs opsætning fra ZibraWireless kan let have 1.000 samtidige brugere som alle får hurtigt og tilstrækkeligt bredbånd.

ZibraWireless giver onsite support med en WiFi specialist, der installerer det trådløse netværk, og sikrer at alt forløber som det skal under arrangementet. 

Derudover er offsite support er også en mulighed for kunder, der har brug for rådgivning med forskellige vanskeligheder.Udendørs Events

Skab god dækning til dine gæster til festivaler, sportsbegivenheder eller stævner.

Ved store forsamlinger, hvor mobildata forbruget er højt, kan LTE-netværkerne have svært ved at følge med.
ZibraWireless tilbyder high-density WiFi opsætninger ved arrangementer med stort internet behov og bidrager til at dine gæster får en god oplevelse til dit event. 

ZibraWireless har erfaring med WiFi opsætninger der kan klare op til 20.000 samtidige brugere og som dækker store og varierende arealer, og hver opsætning er redundant hvilket garanterer en sikker præstation og gode brugeroplevelser.

ZibraWireless tilbyder også onsite support ved disse events, hvor vi stiller med et team af specialister, der sikrer at alle brugere har en positiv trådløse oplevelse.

K

Læs vores produktblad om Event WiFi

kK

Kontakt os med det samme og få et godt tilbud! 

 

+45 7873 7220   info@zibrawireless.dk
Powered by wpsnet.com